9,6 logo Zuid5 CategorieenMenu
   
  Behandelend mondhygiënist

  Een gezond én fris gebit?

  de professionele mondhygiënist
  Landingspagina's

  aanslag laten verwijderen koffie, thee of roken

  Met de nieuwe manier van gebitsreiniging ben je er comfortabel en pijnloos van af.

  Koffie, thee, rode wijn en roken zorgen voor verkleuringen op je tanden. Dat ziet er niet fraai uit. Waarschijnlijk heb je zelf al geprobeerd om de aanslag te verwijderen. Met whitening tandpasta. Of extra hard boenen met je tandenborstel. Of charcoal (houtskool), dat zwarte poeder wat nu zo populair is. Helpt niet. De aanslag is te hardnekkig. 

  Aanslag op je tanden professioneel laten verwijderen 

  Zelf boenen en schrobben op je tanden om die ontsierende aanslag te verwijderen kan extra slijtage aan je glazuur veroorzaken. En het tandoppervlak wordt ruwer zodat er weer makkelijker aanslag kan blijven hangen. Het is aan te raden de aanslag op een professionele manier weg te laten halen. Dat kan je dat laten doen bij de halfjaarlijkse controle bij de tandarts -of een medewerker die in de tandartspraktijk wat preventietaken doet- maar kies voor dezelfde prijs een veel gladder, schoner en frisser resultaat....

  Er is manier om je aanslag te laten verwijderen zoals je nog nooit gezien (en gevoeld!) hebt.

  De guided biofilm therapy is de nieuwe manier van gebitsreiniging waarbij alle biofilm (ook tussen je tanden en aan de binnenkant), alle tandplak en jong tandsteen verwijderd wordt. Met poeder. En warm water. 

  Aanslag verwijderen én persoonlijk mondverzorgingsadvies 

  Een écht goede preventieve behandeling waarbij alle aanslag, biofilm (=tandplak) en jong tandsteen wordt verwijderd. Een totaalbehandeling door de specialist in preventie, de mondhygiënist. 

  aanslag tanden verwijderen resultaat

  Dit zijn echte resultaten uit de praktijk. Geen photoshop. Wil jij ook een schoon, witter en fris gebit?

  Maak een afspraak  bel 075-6165754 of whatsapp of mail naar info@zuid5.nl