9,6 logo Zuid5 CategorieenMenu
   
  Behandelend mondhygiënist

  Een gezond én fris gebit?

  de professionele mondhygiënist

  pijnloos tandsteen verwijderen 

  Tandsteen verwijderen zonder dat het pijn doet. Het kan met de nieuwe manier van gebitsreiniging, de Guided Biofilm Therapy. De comfortabele manier van gebitsreiniging zorgt voor:

  • gezond tandvlees
  • wittere tanden
  • frissere adem
  • verwijdering van alle koffie/thee/rookaanslag
  • en maakt de kan op gaatjes superklein 

  Pijnloze gebitsreiniging voor gezond tandvlees

  Ik maak gebruik van de nieuwste technieken van EMS-Dental. De Airflow One is een apparaat dat met warm water en ultrafijn poeder je gebit en tandvlees reinigt waardoor alle plak, aanslag en jong tandsteen verwijderd wordt. Dit zorgt er ook voor dat de kans op gaatjes minimaal wordt. De behandeling is altijd in combinatie met plakkleuring en een persoonlijk mondverzorgingsadvies. Wil je weten wat de conditie is van jouw mond? Laat het gratis checken!

  En als ik parodontitis heb? 

  Bij gevorderde tandvleesproblemen zal met een andere poedertip verder onder het tandvlees gereinigd worden. Als ouder, harder tandsteen verwijderd moet worden, gebeurt dit met ultrasoonapparatuur met daarin "no pain technology" 

  Ook voor gevoelige tandhalzen? En bij slechte adem?

  Ja! Het is een veilige en efficiente methode en de ultrafijne poeder is zacht voor tandvlees en wortelhalzen. De watertemperatuur is 40 graden Celcius en daardoor wordt de behandeling comfortabel.

  In de meeste gevallen ontstaat slechte adem (halitose genoemd) door ontstoken tandvlees en een niet zo goed gereinigde tong. De nieuwe manier van gebitsreiniging is ook zeer geschikt voor het poederreinigen van zacht weefsel in je mond, zoals tong, tandvlees en slijmvliezen.

  Voor wie is deze pijnloze behandeling geschikt?

  Voor iedereen, zowel jong als oud, voor als je je eigen gebit hebt, of je hebt implantaten. Ook als je een beugel hebt is de poederreiniging zeer doelmatig. 

  Tanden bleken 

  De Airflow methode zorgt voor een witter resultaat. Maar mocht het zijn dat je toch je tanden een paar tinten lichter wilt, dan is bleken zeker een optie! Maar dan wel met de beste spullen die er op de markt zijn natuurlijk. Je krijgt objectief advies.

  lach man bleken wit gebit

  Afspraak maken?

  Dat kan, zonder verwijzing van je tandarts. Als je nog niet eerder bij Zuid5 geweest bent maak dan een afspraak voor een intake