Mondyhygiene Oostzaan header

Over Janneke Lagerwaard

Mondhygiënist: de specialist voor preventieve mondzorg

In de mooie dorpskern van Oostzaan kun je bijna niet om mijn praktijk heen. Die ligt direct naast het gemeentehuis, met gratis parkeren en de bushalte voor de deur, wat de praktijk makkelijk bereikbaar maakt.

Ook achter de voordeur van mijn praktijk staat de patiënt op één. Vanuit mijn beroepspraktijk weet ik hoe vervelend mondproblemen kunnen zijn. Gelukkig is er voor de meeste problemen een uitstekende oplossing! Bovendien kun je in mijn praktijk snel terecht en hanteer ik ruime openingstijden. Je kunt zowel ‘zonder’ als ‘met’ verwijzing bij mij terecht.

Goed om te weten: als vrijgevestigd mondhygiënist werk ik volledig zelfstandig. Ik geef onafhankelijke adviezen, gebruik de beste instrumenten in mijn branche en verkoop alleen die mondhygiëne-producten waar ik zelf voor 100% achter sta.

Bovendien volg ik de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied op de voet. Zo kun je onder andere bij mij terecht voor Clever Cool, die je in 1 uur wittere tanden geeft.
Verder bezoek ik regelmatig congressen en volg ik cursussen om jou als cliënt het beste van het beste te kunnen bieden. 

Zoals je van een professionele mondhygiënist mag verwachten ben ik ook lid van de Intercollegiale Toetsingsgroep Zaanstreek Kennemerland, van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten en ben ik aangesloten bij het Ivoren Kruis.

     Sinds oktober 2005 geregistreerd en hergeregistreerd in september 2015 tot september 2020
   
     Regelmatige bijscholing bij deze hoogkwalitatieve gerenommeerde onderwijsinstelling

 

 

 

Janneke Lagerwaard