Menu
  De nieuwe manier van gebitsreiniging - zo werkt het
  24 september 2019
  Zuid5 Praktijk voor mondhygiëne Oostzaan
  Het beste systeem voor gezond tandvlees en een gaatjesvrij gebit is bij Zuid5!
  de-nieuwe-manier-van-gebitsreiniging-zo-werkt-het

  De nieuwe manier van tandsteen, tandplak en aanslag verwijderen 

  Het gebruiken van de allernieuwste producten, lezen over de nieuwste inzichten, en toepassen van de recenste technieken, I love it. Toen ik las over de introductie van de "EMS Guided Biofilm Therapy" was ik meteen super geinteresseerd. Volgens de fabrikant is dit apparaat echt een "Game Changer" 

  Nou inderdaad. Ik werk nu een jaar met dit systeem en het is inderdaad een Game Changer. Niet alleen het apparaat maar ook de aanpak van gebitsreiniging en een professionele preventieve mondzorgbehandeling is écht vernieuwend. De aanpak heet de Guided Biofilm Therapie. Dit is gebaseerd op een acht-stappen-behandeling. Het is een optimale behandeling door de mondhygiënist én jouw persoonlijke dagelijkse mondverzorging.

  PIJNVRIJ

  Tandsteen, aanslag en tandplak (biofilm) worden verwijderd met twee soorten ultrafijn poeder in combinatie met 40-graden verwarmd water. Deze manier van reiniging is zo effectief dat het gebruik van scherpe haakjes (bijna) niet meer nodig is. Ook traditioneel polijsten, zo als in nog vele grote tandartspraktijken gebruikt wordt, is niet meer nodig. 

  Jouw dagelijkse mondverzorging

  Onderdeel van het acht-stappen systeem is tandplakkleuring. Er wordt een kleurstof aangebracht op je tanden waarmee zichtbaar wordt waar eventueel nog plaatsen die aandacht nodig hebben bij het poetsen en/of stokeren en rageren. En zo nodig krijg je deskundig mondverzorgingsadvies. Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat de conditie van het tandvlees echt stukken beter is geworden nadat de poetsmethode net even ander uitgevoerd werd.

  Meer informatie 

  Mocht je nog vragen hebben over het nieuwe, comfortabele behandelsysteem, neem dan even contact met mij op.