Afspraak maken?
075 - 616 57 54
Zuideinde 5
1511 GA Oostzaan

Gebitsreiniging

Professionele gebitsreiniging waardoor tandvleesontsteking (gingivitis) wordt tegengegaan.

De mondhygiënist voert een hoogwaardige gebitsreiniging uit waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale instrumenten. Doordat plak en tandsteen grondig worden verwijderd, neemt het aantal bacteriën af, wordt tandvleesontsteking (gingivitis) tegengegaan en wordt het makkelijker zelf je gebit schoon te houden. Na de behandeling bespreek ik met je op welke termijn je het best terug kunt komen voor onderhoud.  Dit om het niveau van zelfzorg thuis optimaal te houden, je gebit perfect te reinigen en om mondproblemen voor te zijn. Onderdeel van de reiniging is polijsten en zoutstralen. Hierdoor wordt aanslag verwijderd en ontstaat een zichtbaar witter aangezicht.

Om tandvleesontsteking te genezen en/of problemen in de toekomst te voorkomen, zijn in de praktijk onderstaande mondhygienemiddelen verkrijgbaar;
  • ALLE maten Lactona ragers van XXXS tot XXL. 
  • TePe tandenbortels met zachte borstelharen, kleine borstelkop, gratis bij de instructie.
  • Speciaal GUM implantaatfloss, Oral B Ultrafloss (zonder wax dus betere plakopname) en Oral B Superfloss voor onder bruggen.
  • Indien nodig verstrekking van chloorhexidinegel of -vloeistof voor een sneller herstel bij ernstigere aandoeningen.
  • Perfecte smalle tandenstokers van TePe of brede stokers van Stimudent.
  • Single-tufted borstels van TePe, ragerhouders, tongreinigers van Dentaid en andere speciale producten.

Ook regelmatig aanbiedingen met elektrische tandenborstels van Braun Oral B Genius 7000 voor een scherpe prijs van EUR 110.

 

Afspraak maken

Afspraak op korte termijn mogelijk.

Voor het maken of wijzigen van een afspraak kan je contact opnemen met telefoonnummer 075 - 616 57 54, via info@zuid5.nl of het formulier.

Gewenste dag
Dagsdeel voorkeur
Versturen