Afspraak maken?
075 - 616 57 54
Zuideinde 5
1511 GA Oostzaan
Afspraak maken
 

Procedure

Indien je op advies van een tandarts doorverwezen wordt naar een mondhygiënist, dan zal hij/ zij in veel gevallen een verwijsbrief meegeven. Deze dien je mee te nemen op je eerste afspraak.

De intake zal 60 minuten duren. In eerste instantie worden je persoonlijke- en medische gegevens besproken en zal er in overleg met jou beoordeeld worden welke behandeling nodig is. Hiervoor wordt onderzoek gedaan en kan het nodig zijn om bij je tandarts, huisarts of specialist gegevens op te vragen. Als alle partijen instemmen met de behandeling kan er een vervolgafspraak worden ingepland. Tevens dien je bij een eerste afspraak een ingevulde anamneselijst mee te nemen. Deze lijst kunt u hier downloaden.

Ben je op de afgesproken dag/tijdstip verhinderd, of kun je door omstandigheden een afspraak niet nakomen, laat dit mij dan zo spoedig mogelijk weten. Ook in het weekend en ‘s avonds kun je de voicemail inspreken.

Indien je korter dan 24 uur voor de afspraak afbelt of afwezig bent zonder berichtgeving, behoud ik mij het recht de kosten verbonden aan de niet nagekomen afspraak in rekening te brengen.